За нас

Добре дошли в онлайн бутик Black Cat Boutique.bg, собственост на компания Блек Кет ООД.

Black Cat Boutique си поставя за цел да представя разнообразни и рядко срещани артикули на достъпни цени. Желанието ни е да избягаме от масовата конфекция и да представим разнообразие от екстравагантни, но удобни модели на дрехи, бижута и аксесоари, които не се срещат всеки ден.

Black Cat Boutique… проявлението на непокорната, свободолюбивата, властната, независимата, смелата, уверената, вярваща в себе си жена, която знае как да се забавлява, как да изпъква на всеки подиум…една нова концепция за жената, която има собствен стил и покорява с него…за жената, която сътворява магия със своя поглед, своето докосване, своята вътрешна сила, която струи от походката й, осанката й, от нейната цялостна визия, за която ние от BlackCat с готовност ще допринесем.
Залагаме на внимателно селектирани модели, както и главно на ръчно изработени артикули или такива специална изработени за бранда на Black cat boutique. В колекцията ни това лято, залагаме на бохемски стил, така че ако обичате да експериментирате и миксирате и да държи на удобството-заповядайте при нас. Бохо стилът е лек и небрежен, а комфортът е негов и наш приоритет.

#Неповторима визия.
#Разнообразни аксесоари.
#Интересни и идейни подаръци;

Този сайт използва бисквитки! Отмяна